Mitä tilasin iHerbistä ja miksi?

Heinäkuussa 2015 tehty 2 iHerb tilauspakettia sisältöineen (+kuvat). Mitä tilasin iHerbistä ja miksi? + iHerb Premium Airmail testissä

Paketti 1

iherb tilaus paketti 2015

iHerb tilaus paketti Heinäkuu 2015: Näe koko paketti tästä

1. Sunfeather Soaps, Dead Sea Salt Bar Soap (121 g)

Saippua joka on tehty Kuolleenmeren suolasta ja mm. kookos, shea, avokadoöljystä. Lisänä saippuassa on puhdasta magnesiumkloridia (suihkusaippuana tämä on kuin hieroisit magnesiumöljyä itseesi) ja Kuolleenmeren valkoista savea.

Kaikkihan tietävät yleisesti, että meressä uinti ja merivesi (sen suolat, mineraalit) tekee hyvää iholle. Mitähän Kuolleenmeren – jonka suola- ja mineraalipitoisuus on 33 prosenttia – suola voisi tehdä?

Kuolleenmeren suola sisältää erityisen paljon mineraaleja, joista tärkeimpiä ovat magnesium (yli 30 %), kalsium, kalium, natrium ja sinkki. – Kuollutmeri

Tästä on itse asiassa tutkimus: Bathing in a magnesium-rich Dead Sea salt solution improves skin barrier function, enhances skin hydration, and reduces inflammation in atopic dry skin

…eli Kuolleenmeren suolassa kylpeminen:
a) parantaa ihon nesteytystä (iho hohtaa kauniimpana)
b) vähentää kuivan ja atooppisen ihon tulehdusta
c) vähentää kuivan ihon karkeisuutta ja punaisuutta

…nämä havaitut ihon terveyshyödyt, jotka julkaistiin International Journal of Dermatology Helmikuun 2005 julkaisussa, pääteltiin johtuvan Kuolleenmeren suolan suuresta magnesiumpitoisuudesta – joka auttaa ongelma-alueelle hierottuna.

Suihkusaippuana tämä antaa iholle niin paljon: rutkasti magnesiumia, mineraaleja, kookos/shea/avokadoöljyt sekä valkoinen savi. Tämän saippuan myötä saa siis vielä savihoidon hiuksille ja iholle.

Mielestäni uniikki ja ihon terveydelle hyödyllinen saippua – joten tilauspakettiin.

Ensimmäinen kokeilu: Tämän saippuan ensimmäisen kokeilun jälkeen laitoin tulemaan uuden tilauspaketin, joka sisälsi pelkästään näitä saippuoita. Ei voisi olla parempaa lahjaideaa, esim. rakkaalle ja muille tärkeille ihmisille. Edellinen lempisaippua, African Black Soap, jäi kakkoseksi. Miinuksena (tai plussana naisille) täytyy sanoa, että saippuan tuoksu oli aika ”naisellinen”. Jos haluat miehistä tuoksua, tarkastele seuraavaa saippuaa…

2. Grandpa’s, Wonder Pine Tar Soap (120 g)

Mäntytervasaippua. Grandpa’s on tehnyt tätä saippuaa samalla reseptillä jo vuodesta 1878 (137 vuotta). Vanhanajan luontaisista ainesosista tehty saippua, eikä mikään nykymaailman kemikaalisaippua.

Saippua sisältää aitoa mäntytervaa, ei suinkaan aromia – joten tuoksu on voimakas. Tämä saippua tuoksuu kirjaimellisesti kuin vanhalta aidolta savusaunalta.

Tuotteen arvosteluissa moni kertoo tervasaippuan poistaneen ihottuman, aknen, lievittäneen ekseemaa/atooppista ihottumaa ja niiden aiheuttamaa kutinaa, herkkää ihoa ja muita iho-ongelmia.

Excellent, cleared my daughter’e eczema within couple of weeks. – iHerb tilaajan palaute tästä saippuasta

Se ei tietysti ole yllättävää, noilla ainesosilla. Tervaahan käytetään usein hoitokeinona ekseemaan, psoriakseen ja lukuisiin iho-ongelmiin. Esimerkiksi National Eczema Association -sivuilla ihmiset kehuvat juuri tämän tervasaippuan antaneen helpotuksen elämään.

Ihmiset käyttävät yleensä tavallisia parabeeni-kemikaalisaippuoita, tajuamatta että tällaiset yrttisaippuat voisivat tarjota yllättäviä hyötyjä arkielämään.

Tällaisia saippuoita testaa innolla. Miehille varoitus: jotkut naiset saattavat hullaantua, kun tuoksut kuin metsämieheltä tämä tervasaippua käytössä.

Tämä löytyy mäntyterva shampoo versionakin: Grandpa’s, Wonder Pine Tar Shampoo (237 ml)

3. Sierra Bees, Organic Lip Balms, Variety Pack, 8 Pack

Kahvikupposen hinnalla 8 kpl erimakuisia luomuhuulirasvoja. Erilaisia huulirasvoja, makuja vaikka joka päivälle. Normikäyttäjällä nämä kestää luultavasti seuraavat 5 vuotta.

Näitä voi myös lahjoittaa jollekin. Käytännöllinen & pitkään kestävä pikkulahja.

Jos olet addiktoitunut huulirasvoihin, näitä kannattaa kokeilla. Kaikki ovat huulille hyvää tekeviä luomuhuulirasvoja. Tehty mm. kookos/shea/kaakaovoilla, ei sisällä mitään kyseenalaisia kurkkukipua aiheuttavia kemikaaleja… Näihin jää vähän koukkuun. Mintunmaku on lähes kaikkien suosikki.

4. Advance Physician Formulas, Inc., Tongkat Ali, 200 mg, 60 Capsules

Tongkat Ali juurta kapselissa ”testikäyttöön”. Tiedän että tiivisteet toimii, mutta voiko pelkällä juurijauheella ja pienellä annoksella saada myös tuloksia.

Tongkat Alista tutkimuksia:

A hefty dose of Tongkat Ali is probably not turning you into a bodybuilder, but maybe into a sex machine. – Tongkat Ali – Malaysian Viagra W/ Anti-Belly Effect

[Tongkat Ali’s] effect on the testosterone level is sufficient to stimulate growth of muscle tissue. – Muscle building effect of Tongkat Ali shown in animal study

Hyötyjensä puolesta Tongkat Ali saattaa kuulostaa kuin joltain anaboliselta steroidilta, mutta kyseessä on Malesiassa kasvava juurikasvi.

Lisää tietoa Tongkat Alista löytyy:
Testosteronin ja seksihalujen nostaminen miehille

5. Madre Labs, 3 Functional Beverages, CafeCeps, CocoCeps, CocoCardio, 3 Sample Packets

Sai €0.09 hintaan Trials -kategoriasta. CafeCeps, CocoCeps ja CocoCardio juomapussukat.

Paketti 2

iherb tilaus paketti 2015 heinäkuu

iHerb tilaus paketti Heinäkuu 2015: Näe koko paketti tästä

1. Pure Advantage, B-12 Spray, 500 mcg, 180 annosta

Tätä B12-suihketta olen käyttänyt vähintään 3 vuotta, ja jokainen jonka tiedän käyttävän tätä tuotetta sanoo samaa; markkinoiden paras B12-vitamiinituote hinta-laatusuhteeltaan. Vuosien saatossa olen tilannut näitä niin monia, ettei laskuissa enää pysy… ja tilaan yhä lisää.

Se miksi tämä tuote on ylivertainen löytyy -> B12-vitamiini

Jos käytät joka päivä, kestää vähintään puoli vuotta (mutta jos et tiedä olevasi B12-vitamiinin puutoksessa, ei tätä kannata edes käyttää aivan joka päivä).

2. Now Foods, L-OptiZinc, 30 mg, 100 Capsules

Now Foodsin L-monometioniini on luonnollisen aminohappo metioniinin ja sinkin 1:1 sekoitus. Omasta mielestäni yksi parhaista sinkkituotteista markkinoilla. Tilaan tätä jatkuvasti lisää. Reilu kolmen kuukauden satsi vitosen.

Yhtänä hyvänä puolena Now Foods sinkissä on siihen lisätty kupari. Suurilla sinkkiannoksilla (+100mg päivä) keho voi alkaa puolustaua sinkin liikasaantia vastaan tuottamalla metallotioneiini proteiineja, jotka alkavat sitomaan ja neutralisoimaan metalleja kuten kuparia – joka voi lopulta johtaa kuparipuutokseen. Tästä johtuen useat valmistajat laittavat kuparia sinkkituotteiden mukaan. (Sinkkiä ei edes kannata ottaa yli 40mg päivä, ellet tiedä olevasi puutoksessa.)

Henkilökohtaisesti jo parin viikon olo ilman tätä sinkkiä vaikuttaa negatiivisesti mielialoihin, unen saamiseen ja erektioiden muodostukseen.

Huom. iHerb kikka, jota kannattaa hyödyntää: useiden tuotteiden kohdalla saa 10-12% alennuksen, kun tilaa 2 kpl kerralla.

iHerb toimitusaika 2015

Tilasin paketit 6.7 ja toinen paketti lähettiin samana päivänä, toinen vasta seuraavana päivänä. Ensimmäinen paketti oli postissa 13.7 maanantaina ja toinen tiistaina 14.7. Eli toimitusaika oli noin viikko. Tilaukset tein perus Airmail rahdilla.

iHerb Premium Airmail testissä
Laitoin myös yhden paketin tulemaan ns. korkealuokkaisella lentorahdilla (Premium airmail). Erona tässä halvempaan normaaliin lentorahtiin on seurantamahdollisuus. Kun tilaus lähetetään saat sähköpostiin seurantakoodin ja linkin, josta pakettia voi seurata kunnes se tulee Suomen postiin. Premium airmail maksoi 1,7 euroa enemmän kuin tavallinen lentorahti (riippuu luultavasti paketin painosta).

Tätä kirjoittaessa tästä Premium airmail tilauksesta on yli viikko, ja ainut tieto mitä olen saanut on seuraava: ”Shipment Information Received” ja ”In transit to destination country”. Eli paketti on tulossa mutten kuitenkaan näe missä se menee…

Paketti tuli suoraan kotiovelle 10 päivää tilauksesta. Seurantasivuilla lukee edelleen ”In transit to destination country”… Eli koko seuranta oli täysin turha, tai sitten se ei vielä ole kunnolla toiminnassa.

Mielestäni täysin turha lisäkulu (ainakin tällä hetkellä), varsinkin kun paketin tulossa näyttää kestävän pidempään kuin normaalilla lentorahdilla. Jatkossa tilaan halvemmalla perus Airmail rahdilla.

Jos et tiedä mikä iHerb on, lue iHerb kokemuksia

Jos haluat uudempaa tietoa iHerb tilaamisesta, lue
Kannattaako iHerb tilaaminen enää vuonna 2015?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *