MSM kasvatti isommat rinnat – Miksi? ”Ei vain tissien kasvatukseen…”

”Olen käyttänyt MSM 8kk ja 4kk MSM käytön jälkeen jouduin ostamaan kuppikokoa isommat rintaliivit. Nyt jälleen joudun siirtymään kuppikokoa isompaan. En ole edes lihonut, vaan olen 2 kiloa kevyempi kuin 8kk sitten. Luulin tämän rintajutun olevan vain nettihuhua muttei se ollutkaan. Osaatko kertoa miksi rinnat kasvavat MSM jauheella? Onko sille jotain tieteellistä selitystä?”

Alussa luulin MSM jauheen aiheuttaman rintojen kasvun olevan vain kuulopuhetta ja olin itsekin skeptinen. Nyt olen kuitenkin nähnyt läheltä kuinka se todella toimii.

Heinäkuussa 2015 näytin eräälle naisystävälle tämän artikkelin, hän innostui siitä välittömästi ja aloitti MSM jauheen käytön heti.

Ei mennyt kuukauttakaan, kun hän viestitteli innostuneena caps lock päällä ”MUN TISSIT ON OIKEESTI KASVANUT”. Ja kyllä, lähemmän tutkailun jälkeen tulin samoihin johtopäätöksiin – toimii! Selkeästi pulleammat, paremmin käsiin tarttuvat rinnat. Pian sen jälkeen hänen täytyi oikein lähteä hakemaan raskaustesti, sillä rinnat oli oikeasti kasvaneet niin huomattavasti. (Ei johtunut ainakaan siitä.)

Tästä meni aikaa ja asia unohtui eikä siihen tullut kiinnitettyä huomiota enää, vaikka MSM:ää hän käytti innolla ja aina tilasi uudet paketit kun entiset loppui. Vähän väliä häneltä tuli kommentteja, että on ostettava uudet rintsikat, kun edelliset on muuttunut niin tiukoiksi.

Sitten tuli hetki, jolloin olosuhteiden pakosta en nähnyt tätä naista lähes kolmeen kuukauteen. Kun nyt sain hänen rinnat käteeni, olin äimistynyt. Mitä ihmettä, nyt tällä naisella on RINNAT. Kun tapasin hänet, hänellä ei ollut millään tavalla huomiota herättävät rinnat. Mutta nyt hänellä on rinnat. Pulleat, täyteläiset, terhakkaat, niistä on ihana tarttua. Vaatteet päällä hän näyttää nykyisin uhkean muodokkaalta, hoikalta mutta tiimalasimaisen kurvikkaalta. Ero on kuin päivällä ja yöllä ennen MSM:n käyttöä.

Uskomatonta, MSM teki tämän. Se ei tapahtunut yön yli, vaan kuukausien itsekurillisen käytön johdosta. Nyt hänellä on luontaisesti isommat rinnat, ja jos en olisi ollut itse luomassa hänen suurempia rintojaan, epäilisin hänen käyneen rintojen suurennuksessa. Tämä nainen käyttää varmuudella MSM:ää loppuelämänsä, sen verran konkreettisesti näkyvät hyödyt hän on saanut siitä.

Miksi MSM kasvattaa rintoja?

Tällä hetkellä kukaan ei tiedä tarkkaa syytä sille, miksi MSM kasvattaa naisten rintoja, eikä se luultavasti tule selviämään ennen kuin asiasta tehdään laajempia tutkimuksia. Tällaisia tutkimuksia saa yleensä odottaa todella pitkään. MSM on ”luonnollinen” aine jota ei voi patentoida, joten rahoittajia tällaisille tutkimuksille on vaikea löytää.

Eli mitään tieteellistä hypoteesia sille, miksi MSM kasvattaa rintoja, ei vielä ole. Teorioita tietysti löytyy aina DNA:n metylaatiosta keratiinin ja kollageenin muodostukseen asti, mutta ne ovat vielä vain teorioita.

MSM (Metyylisulfonyylimetaani) on kyllä ennenkin linkitetty naisten rintoihin. Esimerkiksi on todisteita siitä, että MSM on tehokas tukahduttamaan rintasyöpien kasvua (1, 2, 3). MSM näyttää siis olevan naisten rintojen ystävä monella tapaa, eikä sitä kannata syödä vain suurempien rintojen toivossa.

Toinen asia, jota voidaan pohtia, on miksi kaikkien naisten rinnat eivät kasva MSM jauheella. Vaikuttaako joku muu MSM:n kanssa otettu ainesosa rintojen kasvuun, esimerkiksi C-vitamiini. Omasta tuttavapiiristä useimmat naiset, jotka ovat kokeneet rintojen kasvua MSM-jauheella, ovat ottaneet myös C-vitamiinia sen kanssa.

MSM jauhe rinnat

MSM jauhe on hyödyllinen naisten rinnoille monella tapaa

MSM – Ei vain tissien kasvatukseen…

Samaisella naisystävällä oli kuivat ja halkeilevat kantapäät, kiinnitin aina huomiota niihin uurteisiin ja kanjoneihin hänen kantapäissä antaessani jalkahierontaa kookosöljyllä ennen nukkumaanmenoa, mutta sitten hän aloitti MSM jauheen + C-vitamiinin käytön (ja käyttää edelleen tätä samaa tuotekomboa) ja reilu pari viikkoa siitä jalkahierontaa antaessani ällistyneenä ihmettelin ääneen ”ootko huomannut että kantapääsi on nyt täydelliset?! ne on parantuneet”. Tajusin heti, mikä ne oli parantanut.

Eli jos jollain on kuivat ja halkeilevat uurteiset kantapäät, kannattaa kokeilla MSM+C kombinaatiota. Tämä oli ällistyttävä nähdä ja sen myötä en ihmettele, että MSM:stä sanotaankin, että se menee sinne minne keho tarvitsee sitä eniten (korjaten puutokset).

Alunperinkään tämä nainen ei ollut skeptinen MSM:n toimivuudesta rintojen kasvattamiseen, vaan hän alkoi käyttämään sitä tarkkojen ohjeiden mukaan ja teki sitä rutiinilla kuin ammattilainen – joka ikinen päivä. Näin saa tuloksia asiassa kuin asiassa.

On muitakin naisia, joille olen kertonut MSM:stä, mutta kaikille ei ole tullut samanlaisia tuloksia juuri käytön takia. Tämä eräs nainen käyttää sitä rutiinilla kuin ammattilainen, sen takia hän saa suuria näkyviä, kourissa tuntuvia tuloksia. Toiset käyttää sitä puuhastellen, unohtaen sen käytön välillä viikoiksi tai eivät vain ole valmistautuneita kantamaan MSM jauhetta + C-vitamiinia mukanaan jatkuvasti (esim. töihin). Heiltä tulee käytöstä kysyttäessä kommentteja ”oon mä käyttänyt sitä MSM:ää joka päivä, mutta oon unohtanut c-vitamiinin, sitä ei ole” joo, turha odottaa tuloksia, jos sen käyttöä ei ota tosissaan. Voit johdattaa hevosen veden ääreen, mutta et voi pakottaa sitä juomaan sitä.

Useilta naisilta olenkin kuullut sellaista, että rinnat eivät kasva pelkällä MSM jauheella, vaan tarvitaan myös runsaasti C-vitamiinia, joka on myös itsessään tärkeä kollageenin muodostukseen. Tässä tämä eräs nainen, joka on saanut tuloksia, on tehnyt oikein ja ottanut myös C-vitamiinia MSM:n kanssa ja huomannut kuinka rinnat kasvaa luontaisesti. Hän ajatteli sitä niin, että MSM jauhe ei ”aktivoidu” ilman C-vitamiinia – ainakaan rintojen kasvatukseen.

MSM:n hyödyt eivät tietenkään jää vain rintojen ja ihon parannukseen, vaan sen kiinnostavia tutkittuja hyötyjä on mm. selkeästi nopeampi treeneistä palautuminen sekä alhaisempi lihas- ja nivelkipu, 3 gramman annoksella treenin jälkeen (tutkimus: MSM speeds up post-weight training recovery).

Mutta voiko MSM olla haitallista?
MSM rintojen kasvatus ilmiö on saanut monet naiset syömään suuria, yli 10 gramman annoksia MSM-jauhetta päivittäin. Voiko suuret MSM määrät olla haitallisia ihmisille?

Vastaus: Nykytieteen mukaan edes suuret määrät MSM-jauhetta eivät aiheuta haittavaikutuksia ihmiselle. Ihmistutkimuksissa on yleensä käytetty 4-6 grammaa MSM-jauhetta päivittäin (jopa 20g kirjaviitteiden mukaan), eikä haittavaikutuksia ole havaittu. Eläinkokeista päätelty suositeltava yläraja päivittäiselle MSM-jauheen käytölle on noin 30 grammaa. Näin suuria annoksia ei tietenkään voi suositella käytettävän. (1, 2, 3)

Rottakokeissa edes 1500mg annos painokiloa kohden 90 päivän ajan ei ole aiheuttanut toksisia tai haitallisia biokemiallisia merkkejä (1). Edes raskaana oleville rotille ei ole pystytty aiheuttamaan epämuodostumia aiheuttavia vaikutuksia (2).

Vaikka MSM on turvallista, silti kannattaa tietysti kiinnittää huomiota käyttämäsi tuotteen puhtauteen. Sillä on todisteita siitä, että MSM pystyy läpäisemaan aivoveriesteen (1) ja et tietenkään halua valmistuksen sivutuotteiden ja myrkkyjen kertyvän pääsi sisään. Käytetyn tuotteen puhtaus onkin yksi tärkeimmistä asioista, johon kannattaa kiinnittää huomiota MSM:n turvallisen käytön kanssa. Ja koska hintaero on olematon, MSM kohdalla kannattaa valita ainoastaan 4 kertaa tislattu OPTI-MSM, sillä kiinalaisten ja ties mistä tulleiden jauheiden puhtaudesta ei voi tietää.

MSM jauhe hintavertailu 2016

Edellinen MSM jauheiden hintavertailu löytyy täältä, mutta se on vuodelta 2014. Onko edelleen järkevää tilata MSM ulkomailta?

Kaikki Opti-MSM tuotteet ovat täsmälleen samaa 4 kertaa tislattua OPTI-MSM jauhetta, samalta Yhdysvaltalaiselta Bergstrom Nutrition valmistajalta.

Vuonna 2016 iHerbista saatava Doctor’s Best Opti-MSM jauhe on halvin OPTI-MSM tuote, mutta kilohinnaltaan edelleen halvin OPTI-MSM tuote on Source Naturals MSM Powder 1 kg purkissa, joka on paras valinta pitäessäsi MSM:ää kovassa käytössä ja sitä saa käyttää lähes 3,5 kuukautta 10 grammaa päivässä.

C-vitamiinin suhteen löydät lisää tietoa aiemmin linkatusta C-vitamiini artikkelista. Mutta summaan vielä tähän parhaat toimiviksi todistetut tuotteet:

Tällä hetkellä ylivoimaisesti järkevin valinta askorbiinihappotuotteelle on NutriBiotic L-askorbiinihappo 454 g tai kilon purnukassa – yhdellä ihmisellä pienempi purkki riittää yli vuodeksi kovassakin käytössä.

Jos luonnollinen C-vitamiinituote kiinnostaa, niin Madre-C on taas hyvä valinta, sillä Madre Labs poisti maltodekstriinin tuotteesta. ”C-vitamiinien Lamborghini” on jälleen useimpien ykkösvalinta. Madre-C tuotteen suhteen löydät lisää tietoa C-vitamiini artikkelista.

iHerb tilaukseen rintojen kasvatus paketiksi kannattaa harkita esim. tällaista pakettia.

Sisältää:
-MSM jauhe
-C-vitamiini jauhe (gmo-vapaa 100% askorbiinihappo)
-Sekä vuoden satsi vahvaa D-vitamiinia – 5,000IU eli 125 mikrogrammaa (µg) per kapseli. D-vitamiini on itsessään tärkeä hormonien optimaaliselle toiminnalle, joka osaltaan voi auttaa seksikkäiden kurvien kehittymisessä (huom. tämä kyseinen eräs naisystävä aloitti myös tämän D-vitamiinituotteen käytön samoihin aikoihin, aiemmin hän käytti apteekin D-vitamiinitabletteja, jotka eivät olleet riittävän vahvoja niittääkseen D-vitamiinin terveyshyötyjä).

Klikkaamalla tästä näet kyseisen paketin.

Apua tilaamiseen saat iHerb tilausohjeesta. Katso myös iHerb kokemuksia. Verovapaan tilauksen kanssa pitäisin paketin hinnan alle 35€ mukaan laskettuna rahdin hinta (ulkomailta tilatessa lisäravinteiden ALV on 14% ja veron minimikantoraja on 5€ eli laskemalla 35*0,14 = 4,9 ja täten veroja ei tarvitse vielä maksaa, joten suosittelen pitämään pakettien yhteishinnan eli tuotteiden+rahdin hinnan alle 35€, niin ei tule pientä extra kulua).

msm jauhe c vitamiini rintojen kasvutus

Tutun naisen MSM+C kombo, jota hän käytti suurempien rintojen kasvattamiseen

Yhteenveto

MSM jauhe toimii oikein käytettynä oikeastaan pelottavan hyvin rintojen kasvuun, vaikka sitä oli melkein vaikea uskoa ja skeptikko olin. Tieteellistä hypoteesia/selitettä MSM:n rintoja kasvattavaan vaikutukseen ei vielä ole, vaikka teorioita onkin. Mutta oikean elämän tuloksia on vaikea kieltää, ja lopulta vain ne merkkaavat. Toimiva kombinaatio on paljastettu nyt tässä artikkelissa ja salaisuus on ulkona.

Ne naiset, jotka nyt nauttii luontaisesti suuremmista rinnoistaan haluaisi pitää tämän salassa, sillä pian jokainen nainen tekee tätä samaa.

,
7 comments on “MSM kasvatti isommat rinnat – Miksi? ”Ei vain tissien kasvatukseen…”
  1. En kyllä ole itse saanut suurempia rintoja, vielä. En kuitenkaan ikinä lopettaisi MSMn käyttöä ihan pelkästään sen muien hyötyjen takia. Parempi kauniimpi iho, vähemmän finnejä. Vahvemmat kiiltävämmät hiukset. Kynnet kasvaa vauhdikkaammin. Treeneistä palautumisen ero on kamala ilman MSM!

    Summasummarum ostaisin MSMää ihan vaan noiden hyötyjen takia, mutta olishan se ihan kiva boonus jos ne tissitkin tästä vielä kasvais vaikka eihän sitä tiedä kun en ole tähän mennessä käyttänyt sitä ihan noin kunniallisesti 🙂

  2. Täälläkin yksi nainen jonka rinnat on pullistuneet MSMllä. Käytön ”haittapuoli” näin opiskelijabudjetilla on uusien rintaliivien ostolla juoksu 🙂 Mutta eipä tää oo enää mikään salaisuus kun kohta joka siskolla on msm käytössä

  3. Hyvä teksti, aihe mielenkiintoinen ja kauniisti kirjoitat myös esimerkki naisesta. MSM on tuote, jonka käyttö tekisi kaikille hyvää, etenkin naisille. Johtuen juurikin vaikutuksista rintohin, ihoon,niveliin että kynsiin (nuo siis asioita, joihin olen itse huomannut MSM:n vaikuttavan)

    • 5 grammaa eli teelusikallinen 2 kertaa päivässä, esim. aamulla ja iltapäivällä + teelusikan kärjellinen c-vitamiinijauhetta.

      Huomautan että msm voi piristää ja en suosittele ottamaan sitä enää klo 18 jälkeen sillä se voi vaikuttaa yöuniin. Itselläni on ollut monesti unettomia öitä, kun olen erehtynyt ottamaan msmää iltakahdeksalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *